VULCANO HANK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 940 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vulcano Hank. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:01 Jammer dat ik een half uur er op moest wachten maar verder heel leker en zeker voor herhaling
4 dec 2022 om 12:27 Top
2 dec 2022 om 22:16 Ouderwets goed en op tijd Top!
2 dec 2022 om 5:44 Verrassend goeie pizza's, maar mijn snacks waren veel te bruin gebakken. Ze waren wel van goeie kwaliteit, beter dan gemiddeld.
28 nov 2022 om 12:27 Niet zo goed ben beter gewend smulrol niet te eten beren poot de uien overgebakke
28 nov 2022 om 6:10 Een uur van te voren al besteld gehad. Het leek ook wel een uur van te voren klaar. Alles was koud, de beleg op de pizza quatro station was ver te zoeken!!!
27 nov 2022 om 7:54 Aangezien de sambal miste bij de kapsalons en ik het echt niet wil eten zonder sambal , en het te druk was om op te lossen, werden wij bij een volgende bestelling 2 gratis beloofd. Dit hebben ze gisteren ook voor ons geregeld. Top service!
25 nov 2022 om 21:23 Lekker eten wel later bezorgd maar kwam door voetbal , geen probleem
25 nov 2022 om 19:39 Niet te eten friet was nog half rauw en de shoarma niet te eten
23 nov 2022 om 19:28 Pizza was koud en niet gesneden en bezorgen duurde ook moker lang
21 nov 2022 om 17:26 De bami was echt niet lekker anders denk maar niet fijn maar de friet en fricandelen sociaal waren goed maar de bami was niet goed
21 nov 2022 om 10:17 Ongelooflijk maar waar We moesten nog bestellen En ze stonden al.voor de deur. Kan alleen maar zeggen ga zo door Ria & Piet